Tukisukat nilkoille (musta-punaiset)

Varastossa.

8.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla

Nilkkasukat, jotka tarjoavat sekä kompressiota nilkoille että lisätukea jaloille. Nämä nilkkasukat sopivat sinulle, joka esimerkiksi juokset tai urheilet. Ne sopivat hyvin myös sinulle, joka liikut paljon työssä tai vapaa-ajalla. Kompressiosukat ovat mukavat käytössä ja niitä on saatavana kaikenkokoisille jaloille sopivina. 


Tukevat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Urheiluun sopivat

Miehille ja naisille


Tukisukat nilkoillesi

Näitä tukisukkia käyttämällä saat nilkoillesi miellyttävän tuen. Tukisukat sopivat yhtä hyvin käytettäviksi niin vapaa-ajan jalkineissa kuin työkengissäkin tuomaan lisätukea jaloille. Mikäli jalkasi tuntuvat usein väsyneiltä ja kuluneilta, nämä tukisukat voivat tehdä sinulle ihmeitä. Verenkierto lisääntyy ja tukisukat saavat sinut jaksamaan seistä koko päivän ajan.

Sopivat urheiluun ja juoksuun

Nämä kompressiota tarjoavat tukisukat sopivat erinomaisesti käytettäviksi jopa erittäin intensiivisissä urheiluaktiviteeteissa, kuten juoksussa, salibandyssä tai mailapeleissä. Liukumattomat pohjat sukkien alla saavat nämä sukat sopimaan erinomaisesti käytettäviksi myös ilman kenkiä lattialla tai matolla treenatessa (esimerkiksi pilateksessa tai joogassa) lajeissa, joissa ei käytetä kenkiä.

Parantavat verenkiertoa ja vähentävät loukkaantumisriskiä

Nämä nilkkasukat parantavat nilkkojen verenkiertoa ja tarjoavat tukea urheiluaktiviteettien yhteydessä. Tukisukkia tai kompressiosukkia käyttämällä vähennät ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 713

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.