Treenisukat heijastimilla (mustat)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Treenisukat heijastimilla (mustat)

Nämä tyylikkäät heijastimilla varustetut urheilusukat sopivat täydellisesti juoksuun, pyöräilyyn, ratsastukseen ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin. Sukkien heijastimet lisäävät turvallisuuttasi suunnatessasi pidemmille pyöräilylenkeille tai ratsastamaan, kun ulkona alkaa pimentyä.


Urheilusukat heijastimilla

Syksyyn ja talveen

Ulkoilma-aktiviteetteihin

Joustavaa materiaalia


Kätevät itsevalaisevat urheilusukat heijastimilla

Sukat on valmistettu nailonista ja elastaanista, jotka muodostavat kestävän ja joustavan kankaan, joka sallii jalkojen hengittää juoksun, pyöräilyn tai ratsastuksen aikana. Sopivat myös kiipeilyyn ja muihin fyysisiin aktiviteetteihin. Sukkia voidaan käyttää ympäri vuoden, päivin illoin. Sukkien heijastimet lisäävät ulkoilma-aktiviteettien turvallisuutta. Niiden ansiosta näyt paremmin pyöräilijöille ja autoilijoille ja pysyt rauhallisin mielin niin iltaan jatkuvien ulkotreenien suhteen kuin varhaisilla aamukävelyillä ennen auringonnousua.

Materiaali: 70 % nailonia, 25 % lycraa ja 5 % spandexia

Pesuohje: pesu enintään 40 asteessa

Artikkelinumero: OPP-008

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.