Nilkkasukat urheiluun (5 paria)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla (5 paria)

Viiden parin pakkaus tukevia nilkkasukkia, jotka tarjoavat sekä kompressiota nilkoille että lisätukea jaloille. Nämä nilkkasukat sopivat erinomaisesti juoksuun tai urheiluun. Ne sopivat hyvin myös sinulle, joka liikut paljon työssä tai vapaa-ajalla. Nilkkasukat tarjoavat kompressiota ja ne ovat mukavat käytössä.


Viisi paria nilkkasukkia

Nilkkoja vakauttavat

Urheiluun sopivat


Nilkkoja tukevat sukat

Nilkkasukat tarjoavat jalkoihin miellyttävän paineen, lisäten jalkojen ja nilkkojen verenkiertoa. Sukkia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä riippumatta siitä, käytätkö enemmän vapaa-ajan jalkineita, juoksukenkiä tai muita urheilukenkiä. Nämä nilkkasukat voivat tehdä sinulle ihmeitä tuntiessasi jalkasi väsyneiksi. Tukisukkia käyttämällä jalkojesi verenkierto lisääntyy ja jaksat seistä, kävellä tai juosta pidempään.  

Nilkkasukat urheiluun

Urheiluaktiviteetit, kuten juoksu, salibandy tai mailapelit, sujuvat helpommin kompressiota tarjoavia nilkkasukkia käyttämällä. Lisäksi vähennät nilkkojen nyrjähtämisriskiä. Nämä sukat tarjoavat nilkoille kompressiota.

Tarjoavat tukea ja parantavat verenkiertoa

Kompressiota tarjoavia nilkkasukkia käyttämällä tarjoat jaloillesi parhaat mahdolliset edellytykset jaksaa pidempään. Kompressiolla varustetut nilkkasukat nimittäin parantavat jalkojen verenkiertoa, mikä vähentää muun muassa ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 683

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.