Sukat urheiluun (5 paria)

Varastossa.

29.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Sukat urheiluun (5 paria)

Viisi paria sukkia urheiluun ilmiömäisellä kompressiolla, joka tarjoaa nilkoille parhaan mahdollisen tuen sekä parantaa verenkiertoa. Sukat sopivat erinomaisesti urheilulajeihin, kuten juoksuun, pyöräilyyn, palloilulajeihin tai mailapeleihin, joissa jalat altistuvat nopeille alaspäin suuntautuville liikkeille ja lukuisille käännöksille. 


Viisi paria urheilusukkia

Ilmiömäinen kompressio

Sopivat nopeisiin urheilulajeihin

Laadukkaat


Urheilusukat kompressiolla

Sukat ovat joustavat sekä tarjoavat kompressiota ja vakautta jaloille ja nilkoille. Sukkien merkitystä urheilusuorituksissa ei tule koskaan väheksyä. Urheilusukat on valmistettu urheilijan tarpeet huomioon ottaen. Sukkien laatu ja toiminnallisuus tarjoavat jaloille ihastuttavan tuntemuksen sekä lisäpotkua treeniin.

Sukat sopivat kokoa 38–44 oleville jaloille

Artikkelinumero: OPP-003

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.