Lämpimät sukat (mustat)

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Lämminvuoriset sukat selviytyvät -30 asteen pakkasista

Pehmeät ja miellyttävät sukat, jotka selviytyvät erittäin kylmistä säistä ilman, että joudut palelemaan. Näitä sukkia on saatavilla myös beigen värisinä ja ne selviytyvät jopa -30 asteen pakkasista säilyttäen lämmön sukkien sisäpuolella. Sukat ovat mukavat käytettäviksi kylminä syys- ja talvipäivinä. 


Lämpimät sukat

Selviytyvät -30 asteen pakkasista

Pehmeät ja ihanat

Vuori sisäpuolella


Sukat kylmille keleille

Nämä sukat pitävät kylmyyden loitolla kylmien syys- ja talvipäivien aikana. Sukat ovat sekä lämpimät että ihanat. Ne on vahvistettu sisäpuolen pehmeällä ja ihanalla kashmirvillavuorilla. Sukat ovat kestävät ja fantastisen laadukkaat. 

Lämpimät sukat syksyyn ja talveen 

Nämä sukat onnistuvat pitämään lämmön erittäin kylmissä lämpötiloissa, jopa lämpömittarin laskiessa -30 asteeseen. Sukat ovat erittäin lämpimät olematta kuitenkaan liian paksut. Sen ansiosta voit käyttää näitä sukkia erilaisissa kengissä. Sukat sopivat yhtä hyvin niin päivittäisille kävelylenkeille, sisätiloihin kylmille lattioille kuin tunturivaelluksille. Sukissa ei ole kokomerkintää, vaan ne ovat kaikille sopivassa one-size-koossa ja muotoutuvat jalkojen mukaan. Käsinpesu tai konepesu 30 asteessa.

Artikkelinumero: VP-013

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.