Urheilusukat (5 paria)

Varastossa.

29.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Urheilusukat (5 paria)

Tämä fiksu paketti sisältää viisi paria sporttisia sukkia käytettäväksi fyysisten aktiviteettien aikana. Sukat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka hengittää ja vähentää siten hien hajua.Urheilusukkien käyttämisen edut
Urheilusukkien käyttäminen treenaamisen yhteydessä ei pelkästään vähennä jalkahien hajua, vaan on muutenkin hyödyllistä. Materiaali eroaa tavallisista sukista siten, että se poistaa kosteutta, tukee lihaksia ja auttaa palautumaan nopeammin. Tämän viiden urheilullisen sukan paketin sukat ovat myös kulutusta kestäviä, miellyttävän tuntuisia ja ne pitävät jalat raikkaina koko treenin ajan. Urheilusukkia voidaan käyttää kaikenlaisten fyysisten aktiviteettien aikana, esimerkiksi juostessa tai pyöräillessä.

Artikkelinumero: OPP-010

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.