Sukat kylmille jaloille

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Sukat kylmille jaloille selviytyvät -30 asteen pakkasista

Pehmeät ja miellyttävät sukat, jotka selviytyvät erittäin kylmistä säistä, joten ne sopivat hyvin kylmille jaloille. Nämä sukat selviytyvät jopa -30 asteen pakkasista säilyttäen lämmön sukkien sisäpuolella. Näitä erinomaisia sukkia on saatavana myös mustan värisinä ja ne sopivat täydellisesti käytettäviksi kylminä syys- ja talvipäivinä. 


Lämmittävät sukat 

Selviytyvät -30 asteen pakkasista

Pehmeät ja ihanat

Vuori sisäpuolella


Sukat kylmille jaloille pitävät kylmyyden poissa

Nämä sukat pitävät kylmyyden loitolla kylmien päivien aikana. Sukat ovat sekä lämpimät että ihanat ja ne on vahvistettu sisäpuolen pehmeällä ja ihanalla kashmirvillavuorilla. Sukat ovat kestävät ja fantastisen laadukkaat. Hyvin suurella todennäköisyydellä nämä pysyvät suosikkisukkinasi vielä pitkän aikaa.

Lämpimät sukat syksyyn ja talveen

Nämä sukat onnistuvat pitämään lämmön erittäin kylmissä lämpötiloissa, jopa lämpömittarin laskiessa -30 asteeseen. Sukat ovat erittäin lämpimät olematta kuitenkaan liian paksut. Sen ansiosta voit käyttää näitä sukkia erilaisissa kengissä. Sukat sopivat yhtä hyvin niin päivittäisille kävelylenkeille, sisätiloihin kylmille lattioille kuin tunturivaelluksille. Sukissa ei ole kokomerkintää, vaan ne ovat kaikille sopivassa one-size-koossa ja muotoutuvat jalkojen mukaan. 

Artikkelinumero: VP-014

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.