Vuoratut lämpimät sukat (Valkoinen)

Varastossa.

29.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vuoratut lämpimät sukat (Valkoinen)

Kyllästyttääkö sinua jalkojen paleleminen? Haluatko todella lämpimät vuoratut sukat kylmiin syys- ja talvikuukausiin? Nämä upeat vuoratut sukat pitävät jalkasi lämpiminä koko päivän. Täydelliset viileille lattioille kotona, mökillä tai miksei myös toimistossa.


Vuoratut sukat

Pitävät jalat lämpiminä

Ihanan pehmeät

Yksinkertainen slip-in-malli

Toimitus 3-4 päivässä


Kun jalat ovat lämpimät, myös koko keho on lämmin

Useimpien mielestä jalkojen paleleminen on ikävää. Kun jalkasi pysyvät lämpiminä, tunnet, että myös kehosi pysyy lämpimämpänä. Me ihmiset viihdymme parhaiten, kun päämme on viileä ja jalkamme lämpimät. Useimmille ihmisille ihanteellinen lämpötila on pään kohdalla noin 18-20 astetta ja jaloille noin 23-24 astetta.

Käyttämällä näitä lämpimiä, pehmeitä ja mukavia vuorattuja sukkia, tarjoat jaloillesi miellyttävän lämpimän lämpötilan joka päivä.

Yksi koko sopii kaikille

Nämä vuoratut sukat sopivat useimmille lapsille, naisille ja miehille. Sukat ovat malliltaan isot, ihanan pörröiset ja mukavat. Sukat ovat joustavat ja ne voidaan helposti vetää ylös pohkeiden ympärille, jos haluat lisää lämpöä ja mukavuutta. Kuvan henkilöllä on kengänkoko 41.

Artikkelinumero: VP-040

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.