Tukevat ihonväriset polvituet (2 kpl)

299.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tukevat ihonväriset polvituet (2 kpl)

Nämä polvituet on valmistettu ihonvärisestä, luonnollisen näköisestä nailontrikoosta, joka tuntuu mukavalta käytössä. Täydelliset sinulle, joka haluat hienovaraiset polvituet värillisten sijaan.

Polvitukien sisäpuolella on myös kätevät silikoniset liukuesteet, jotka estävät polvitukia liukumasta alas käytön aikana. Tämän ansiosta saat sekä hyvää tukea että paikallaan pysyvät polvituet.


Tukevat ihonväriset polvituet

Käytännölliset liukuesteet

Joustava kompressio

Täydelliset arkeen ja aktiviteetteihin

Toimitus 3–4 päivässä 


Joustava kompressio antaa lisätukea polville

Polvituki valmistetaan sisältämään joustava kompressio, joka antaa hyvän tuen ja auttaa vakauttamaan polven. Polvituen sisäpuolella on myös pehmeä ja miellyttävä silikonipehmuste antamassa mukavuutta ja lievittämässä kuormitusta. Polvituki on hyvä ratkaisu sinulle, joka kärsit epävakaasta polvesta tai tarvitset polvelle ylimääräistä tukea.

Nämä vakauttavat, ihonväriset polvituet silikonisilla liukuesteillä tulevat tekemään ihmeitä sinulle, joka kärsit epävakaasta polvesta tai tarvitset ylimääräistä tukea ja suojaa aktiviteetteihin, kuten juoksuun tai urheiluun, tai pitkiin työpäiviin.

Artikkelinumero: OS-040

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.