Polvituki urheiluun (sininen)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Joustava sininen polvituki urheiluun

Tämä pyöröneulottu joustava polvituki on erityisesti kehitetty tarjoamaan tehokkaan kuormituksen lievityksen ja tuen kivuliaalle polvinivelelle. Polvituki sopii käytettävksi esimerkiksi urheiluun. Lisäksi polvitukea voi käyttää arjessa tuomaan lisätukea ja lievittämään kuormitusta.


Vakauttava polvituki

Urheiluaktiviteetteihin

Joustava koko

Korkealaatuinen


Kestävä ja korkealaatuinen polvituki

Polvituki on valmistettu kompressoivasta korkealaatuisesta tekstiilistä, mikä varmistaa tuen ja kompression polvinivelelle urheiluaktiviteeteissa ja liikkeissä. Kompressoiva materiaali tarjoaa hyvän tuen samalla, kun se on helppokäyttöinen tuki polvinivelen yli vedettävässä mallissa. Polvituen anatominen istuvuus varmistaa polvinivelelle optimaalisen asennon erittäin intensiivisissä aktiviteeteissa, kuten juoksussa, palloilulajeissa tai mailapeleissä.

Joustava ja hengittävä materiaali

Polvituki on varustettu erilaisilla kompressiovyöhykkeillä ja se vedetään kätevästi polvinivelen yli varmistamaan aktiviteeteissa optimaalinen toimivuus polvinivelen vakauden ja kuormituksen lievityksen muodossa. Materiaali on joustavaa, minkä ansiosta polvituki tarjoaa hyvän tuen kaikille käyttäjille. Polvituen materiaali päästää ilman lävitseen, joten tuen käyttäminen tuntuu miellyttävältä jopa kaikkein lämpimimpinä kesäpäivinä. 

Artikkelinumero: 731

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.