Polviortoosit jousella (2 kpl)

Varastossa.

39.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tukea tarjoavat polviortoosit jousella

Kaksi vakauttavaa ja tukevaa polviortoosia sinulle, joka tarvitset liäsätukea polvinivelillesi. Polviortoosit auttavat taivuttamaan polviniveliä esimerkiksi kävellessä tai  istuma-asentoon noustessa. 


Kaksi polviortoosia

Tukea tarjoavat

Vahvistavat polviniveliäTukea ja apua polvillesi

Nämä polvituet auttavat sinua, joka tarvitset joko tilapäistä tai pysyvää lisätukea polvinivelille. Tuet vakauttavat ja suojaavat polviniveliä kaikissa suunnissa. Ortoosit ovat täysin linjassa polviesi sisäisten ja ulkoisten nivelsidevammojen sekä sekä etu- ja takaosan ristisidevammojen kanssa. 

Kaikenkokoisille jaloille sopivat polviortoosit 

Ortoosit kiristetään polvien ympärille helpolla tavalla tarranauhan avulla, joko suoraan ihoa vasten tai treenitrikoiden päälle. Polviortoosit sopivat kaikenkokoisille jaloille. 

Artikkelinumero: OS-026

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.