Polvituki (iskuja vaimentavalla geelillä)

Varastossa.

23.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukava polvituki iskuja vaimentavalla geelillä

Tarvitsetko polvellesi lisävakautta ja -tukea kontaktilajeihin, puutarhassa työskentelyyn tai muihin polvia kuormittaviin aktiviteetteihin? Siinä tapauksessa nämä polvipehmusteilla varustetut monipuoliset polvituet sopivat sinulle täydellisesti! Ne vaimentavat törmäyksistä aiheutuvia iskuja ja tarjoavat käyttöön monia valinnanmahdollisuuksia.


Polvituki geelityynyllä

Vaimentaa polviin kohdistuvia iskuja

Antaa vakautta polvillesi

Pehmeät ja mukavat

Nopea toimitus 3–4 päivässä


Pehmeä iskuja vaimentava geelityyny polvilumpion kohdalla

Polvituki on valmistettu mukavasta kompressiotekstiilistä kilpikonnan kilven muotoilua muistuttavalla polvipehmusteella, joka sallii polven liikkua vapaasti ja taipua mukavasti pehmusteen sitä estämättä. Materiaali sallii ihon hengittää ja tuntuu mukavalta myös kesäaikaan. Lisäksi se lisää verenkiertoa ja on kulutusta kestävä sekä korkealaatuinen.

Tuki on saatavana yhdessä koossa ja se pestään 30 asteessa. Jos siis haluat suojata ja tukea polveasi mukavalla tavalla, tämä polvituki on erinomainen valinta!

Artikkelinumero: OS-042

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.