Polvituki (lämmin ja kylmä)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Polvituki (lämmin ja kylmä)

Jäähdytä polvituki jääkaapissa tai lämmitä se mikroaaltouunissa! Nämä lämpö- ja kylmäterapeuttiset polvituet on suunniteltu tarjoamaan tehokasta kivunlievitystä polvivammojen, tulehdusten tai ylirasituksen yhteydessä.

Ne voivat myös auttaa ehkäisemään vammoja fyysisessä aktiivisuudessa ja vähentämään lihasväsymystä.


✔️ Lämpö- ja kylmäterapeuttiset polvituet

✔️ Pehmeä ja mukava materiaali

✔️ Säädettävä istuvuus

✔️ Helppo käyttää

✔️ Auttaa ehkäisemään vammoja


Jäähdytä tai lämmitä polviasi kivunlievitykseen

Anna polvillesi tarvittava tuki ja kivunlievitys näillä pehmeillä lämpö- ja kylmäterapeuttisilla polvituelle. Säädettävän istuvuuden ja helpon käytön ansiosta ne ovat täydelliset sekä harjoituksiin että arkeen. Tilaa polviturvasi tänään ja koe välitön helpotus ja mukavuus!

Mukava tuki

Kiitos pehmeän ja mukavan materiaalin, nämä polvituet istuvat täydellisesti paikallaan ja antavat polvillesi tarvittavan tuen. Voit helposti säätää istuvuutta tarranauhojen avulla saadaksesi täydellisen istuvuuden.

Lämmitä tai jäähdytä helpon käytön vuoksi

Nämä polvituet ovat helppoja käyttää ja niitä voidaan käyttää sekä lämpimänä että kylmänä. Lämmitä ne mikroaaltouunissa 10-15 sekunnin ajan tai jäähdytä pakastimessa noin tunnin ajan. Käytä niitä sitten kivun ja tulehduksen lievittämiseen polvissa.

Artikkelinumero: OS-044

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.