Polvituki jousella

Varastossa.

31.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Polvituki jousella

Jousella varustettu polvituki on tuote, joka auttaa tukemaan ja suojaamaan polveasi. Tämän polvituen joustava jousi tarjoaa tukea noustessasi seisomaan ja etupuolen pehmeä geelityyny vähentää iskuja sekä antaa suojaa.

Tämä polvituki on täydellinen valinta, jos olet vahingoittanut polvesi ja tarvitset sille kuntoutusta. Se sopii hyvin myös polvivammojen ennaltaehkäisemiseen.


Tukeva polvituki jousella

Tukee polveasi arjessa

Etupuolella suojaava geelityyny

Mukava, joustava istuvuus

Toimitus 3–4 päivässä


Vakauttaa polvesi

Polvituki jousella on tuote, joka tarjoaa tukea ja suojaa polvellesi. Sen joustava jousi antaa tukea noustessasi seisomaan ja etupuolen pehmeä geelityyny vähentää iskuja sekä antaa suojaa. Tämä polvituki on täydellinen valinta, jos olet vahingoittanut polvesi ja tarvitset sille kuntoutusta.

Sitä voidaan käyttää myös polvivammojen ennaltaehkäisemiseen. Toimitus tapahtuu nopeasti, 1–2 päivässä, ja tarjoamme ilmaisen vaihdon. Pidä polvesi vakaana tämän mukavan, jousella varustetun polvituen avulla.

Artikkelinumero: OS-039

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.