Polvituki (hyppääjän polveen)

Varastossa.

27.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Polvituki hyppääjän polveen tai schlatterin polveen

Käytännöllinen ja keventävä polvituki, joka auttaa lievittämään kipua vammojen, kuten schlatterin polven ja hyppääjän polven, yhteydessä. Polvituki parantaa verenkiertoa paikallisesti kipualueella ja tarjoaa välittömän kipua lievittävän vaikutuksen. Polvituki ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen.


Polvituki hyppääjän polveen ja schlatterin polveen

Vakauttaa polvea

Arkeen tai urheiluun

Säädettävä koko

Korkealaatuinen

Toimitus 3–4 päivässä


Polvituki lievittää ja ehkäisee kipua

Polvituki luo paineen polvilumpion jännettä vasten tarjoten näin polvelle tukea, kuormituksen lievitystä ja kivunlievitystä. Polvituen avulla sinä, joka kärsit hyppääjän polvesta tai schlatterin polvesta, voit olla fyysisesti aktiivisempi ja kuntoutua vamman parantuessa. Tuki on valmistettu mikrokuitumateriaalista, minkä ansiosta sitä on mukava käyttää pitkin päivää.

Artikkelinumero: OS-041

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.