Polvituki (kylmä ja kuuma)

Varastossa.

34.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Lievitä polvikipua lämmön tai kylmän avulla

Onko sinulla polvikipuja? Haluatko vähentää kipua? Tämä fantastisen mukava polvisuoja auttaa lievittämään polvikipua ja nopeuttamaan paranemisprosessia.

Halusitpa sitten viilentää polveasi tai lämmittää polven ympärillä olevaa kipeää aluetta, tulet ihastumaan tähän polvitukeen ensi hetkestä lähtien.


Lievitä polvikipua lämmön/kylmän avulla

Voidaan lämmittää mikroaaltouunissa

Voidaan viilentää jääkaapissa

Nopeuttaa paranemisprosessia

Toimitus 2-3 päivässä


Lämmittävä polvituki

Loukkaantumisesta, nivelrikosta tai nivelkivusta johtuvassa polvikivussa monet ihmiset kokevat, että lämpö auttaa lisäämään liikkuvuutta ja vähentämään kipua. Lisäksi nopeutat paranemisprosessia lämmön avulla. Lämmitä mukana tulevaa geelityynyä hetki mikroaaltouunissa, jonka jälkeen voit nauttia polvituen tarjoamasta rentoutumisesta ja kivunlievityksestä polvellesi. Tulet rakastamaan tätä tunnetta!

Viilentävä polvituki

Uusissa vammoissa nopea kylmähoito voi auttaa vähentämään usein vammaan liittyvää turvotusta ja kipua. Laittamalla mukana olevan geelityynyn hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen saadaan nopea ensiapu onnettomuuden sattuessa.

Nopeuttaa paranemista ja ehkäisee polvivammoja.

Tämän kätevän polvituen avulla voit ehkäistä polvivammoja, lievittää kipua onnettomuuden sattuessa tai nopeuttaa vanhojen vammojen paranemisprosessia.

Käyttöohjeet:

Viilentävä vaikutus - laita geelityyny pakastimeen noin kahdeksi tunniksi ennen käyttöä

Lämmittävä vaikutus - laita geelityyny mikroaaltouuniin alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  • 800 W: 40 sekuntia
  • 1000 W: 30 sekuntia
  • 1200 W: 20 sekuntia


Artikkelinumero: OS-033

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.