Pitkä polvituki

Varastossa.

34.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pitkä polvituki

Polvituki lievittää polven alueen kuormitusta tarjoten sille samalla kompressiota ja lämpöä. Tuki vakauttaa polviniveltä ja vähentää painetta, mikä voi vähentää kipua ja epämukavuutta polvessa. Polvituki sopii hyvin käytettäväksi sinulle, joka urheilet, mutta se toimii lisäksi hyvin myös arjessa tuomaan lisätukea ja kuormituksen lievitystä.


Vakauttava polvituki

Erinomainen urheiluun

Joustava koko

Korkealaatuinen


Kestävä polvituki polvellesi

Tämä pitkä polvituki on valmistettu korkealaatuisesta kompressiomateriaalista, mikä takaa tuen ja kompression polvinivelelle sekä arjessa että urheillessa. Kompressiotekstiili tarjoaa sekä hyvää tukea että samalla myös helpon puettavuuden ja riisuttavuuden. Polvituen istuvuus varmistaa polvinivelen optimaalisen asennon erittäin intensiivisissä aktiviteeteissa, kuten juoksussa, palloilulajeissa tai mailapeleissä. 

Joustava materiaali tarjoaa mukavuutta

Tämä polvituki on varustettu erilaisilla kompressiovyöhykkeillä, jotka takaavat parhaan mukavuuden ja istuvuuden. Polvituki antaa myös polvinivelelle parhaan mahdollisen vakauden ja kuormituksen lievityksen fyysisissä aktiviteeteissa. Materiaali on joustavaa, minkä ansiosta polvituki tarjoaa hyvän tuen kaikenkokoisille jaloille. Lisäksi materiaali on myös ilmaa vaihtavaa, joten tätä tukea on mukava käyttää myös kesän lämpimimpinä päivinä.

Koko-opas

Polvitukea on saatavilla kolmessa eri pituudessa (38 cm, 42 cm ja 46 cm). Parhaan mahdollisen toimivuuden varmistamiseksi polvituen ylimmän osan tulisi asettua viisitoista senttimetriä polvilumpion yläpuolelle. Materiaali on joustavaa, minkä ansiosta polvituki sopii useimpien jalkojen ja reisien ympärysmitoille.

Spandexia 25 %, polyesteriä 33 %, nailonia 42 % 

Polvituelle suositellaan käytön jälkeen käsinpesua 30 asteessa ja ripustuskuivausta.


Artikkelinumero: 704

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.