Nilkkaketju aequor

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Nilkkaketju aequor rannalle

Kaunis nilkkaketju upeilla ranta-aiheisilla riipuksilla. Nilkkaketju on upea ja sopii täydellisesti käytettäväksi nilkan ympärillä. Nilkkaketjuun kuuluu kaksi ketjua, jotka asettuvat päällekkäin kuvan osoittamalla tavalla.


Kaunis nilkkaketju riipuksilla

Sopii käytettäväksi avonaisten kenkien kanssa

Täydellinen rannalle

Laadukas


Nilkkakoru rannalle

Tämä nilkkaketju on upea ja sopii erinomaisesti kesäaikana käytettäväksi uidessasi ja ottaessasi aurinkoa rannalla. Nilkkakorussa on useita kauniita riipuksia meritähtien ja simpukoiden muodossa ja se on saanut inspiraationsa pitkistä ja kauniista hiekkarannoilla vietetyistä päivistä. 

Nilkkaketju säädettävällä koolla

Voit säätää nilkkaketjun kokoa kätevästi mukauttamalla ketjun pituuden nilkkaasi sopivaksi. Nilkkaketju itsessään on 20 senttimetrin pituinen. Säädettävän pidennysketjun avulla voit pidentää nilkkaketjua jopa 25 senttimetrin pituuteen.

Toimitetaan mustassa samettipussissa.

Säädettävä pituus: 20–25 senttimetriä

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-007

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.