Yötuki kantapääkipuun

44.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hoida kantapääkipua yön aikana

Kipu kantapäässä voi johtua useista tekijöistä. Usein kantapääkipu ei varsinaisesti esiinny itse kantapäässä, vaan pikemminkin suuressa jänteessä, joka kulkee jalkapohjassa varpaista lähtien ja kiinnittyy kantapään alla olevaan kantapääluuhun.

Käyttämällä tätä tehokasta yötukea venytät jalkapohjassa olevaa jännettä nukkuessasi. Tuki vaimentaa ja hoitaa kipua yön aikana.


Yötuki kantapääkipuun

Venyttää plantaarifaskiittia

Poistaa kantapääkipua

Lievittää jalankaaren kipua

Toimitus 2-4 päivässä


Vähennä kantapääkipua nukkuessasi

Tämä yötuki on erittäin tehokas apu plantaarifaskiittikivun ja kalkkikertymien hoidossa. Yötukea käyttämällä voit helposti vähentää kantapääkipua. Yötuki venyttää jalkapohjassa olevaa kipeä jännettä jatkuvasti, hitaasti ja hellävaraisesti ja tunnet yleensä eron jo seuraavana aamuna.

Kun venytät jalkapohjassa olevaa jännettä tämän yösukan avulla, pääset pian eroon ongelmista ja kivuista.

Säädä kulmaa ja istuvuutta tarranauhalla

Voit helposti säätää sekä istuvuutta että jalkaterän kulmaa tarranauhalla. Aloita käyttämällä yötukea vain lyhyen aikaa ensimmäisten päivien aikana ja lisää sitten vähitellen sekä yötuen käyttöaikaa että -kulmaa.

Yösukka toimitetaan yksittäin.

Artikkelinumero: OS-036

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.