Sukat geelityynyillä (siniset)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sukat kantapäiden pehmeillä geeliosioilla

Pari (2 kpl) sukkia, jotka ovat pehmeät ja jotka lievittävät kantapäihisi kohdistuvaa kuormitusta. Sukissa on sisäänommellut geelityynyt kantapäiden kohdalla, minkä ansiosta saat iskunvaimennusta jokaiselle askeleelle. Nämä sukat sopivat erinomaisesti sinulle, joka kärsit luupiikistä, tai jos koet kantapääkipuja seistessäsi tai kävellessäsi. 


Kaksi geelityynyillä varustettua sukkaa

Poistavat kivun kantapäistä

Pehmentävät kantapäitä  

One-size – yksi koko sopii kaikille


Pehmeät, iskuja vaimentavat geelityynyt kantapäissä

Sukkien geelityynyjen ansiosta lievität kantapäihisi kohdistuvaa kuormitusta ja saat iskunvaimennusta jokaiselle ottamallesi askeleelle. Geelityynyt edistävät myös kantapäiden pysymistä pehmeinä ja sileinä, ilman halkeilua. Geelityynyillä on nimittäin pehmeyttävä vaikutus jalkojesi iholle. Sukat ovat one-size-mitoitetut ja ne sopivat useimmille miehille, naisille ja lapsille.

Pääse eroon kantapääkivusta

Välty kantapääkivulta näiden pehmeiden ja kuormitusta lievittävien geelisukkien avulla. Kantapäätyynyillä varustetut sukat tarjoavat kantapäille mukavan iskunvaimennuksen ja niitä tulisi käyttää esimerkiksi luupiikin aiheuttaman kivun lievittämiseen. Geelisukat sopivat käytettäviksi kaikenlaisissa kengissä.

Pestään käsin enintään 30-asteisessa vedessä.

Artikkelinumero: HI-016

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.