Geelisukat (2 kpl)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sukat kantaosien iskunvaimennuksella

Pari (2 kpl) mukavia sukkia, jotka lievittävät kantapäidesi kuormitusta. Sukkiin on sisäänommeltu geelityynyt kantapäiden kohdalle antamaan iskunvaimennusta ja vähentämään kipua kantapäissä. Sopivat hyvin niille, jotka kärsivät luupiikistä tai kantapääkivuista seistessä tai kävellessä.


Kaksi geelisukkaa

Vähentävät kantapääkipua 

Kantapäistä tulee pehmeät

One-size – yksi koko sopii kaikille


Pehmeä ja kuormitusta lievittävä kantapäätyyny

Nämä pehmeät ja ihanasti vaimentavat sukat kantapäiden geelityynyillä lievittävät jalkojesi kuormitusta. Sukkien kantaosien geelityynyt edistävät myös kantapäiden pehmeinä ja kauniina pysymistä ilman halkeilua. Geelityynyillä on nimittäin pehmentävä vaikutus ihoon. Sukat ovat one-size-kokoa ja sopivat useimmille miehille, naisille ja lapsille. 

Välty kantapääkivuilta

Vähennä kantapääkipujasi näillä pehmeillä ja kuormitusta lievittävillä geelisukilla. Sukat tarjoavat kantapäille mukavan iskunvaimennuksen ja niitä suositellaan käytettäväksi esimerkiksi luupiikistä kärsiville. Geelisukkia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä.

Käsinpesu enintään 30 asteessa.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 064003

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.