Kantapään pohjalliset nahkaa

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kantapään pohjalliset nahkaa

Pari (2 kpl) aidosta nahasta valmistettuja pehmeitä kantapään pohjallisia, jotka suojaavat kipeitä kantapäitä. Kantapään pohjalliset lievittävät kantapäihin kohdistuvaa kuormitusta sekä suojaavat niitä kovien alustojen aikaansaamilta rasituksilta. Mukavia kantapään pohjallisia käyttämällä saat lisäksi iskunvaimennusta polville ja lonkkanivelille. 


Kestävät kantapään pohjalliset nahkaa

Pehmeät ja miellyttävät

Iskunvaimennusta koville alustoille

Korkealaatuiset


Iskuja vaimentavat pohjalliset kantapäille

Kantapään pohjallisissa on karkea alapinta, joka kiinnittyy itsestään kenkää vasten, mikä estää pohjallisia liukumasta ympäriinsä kengissä. Nämä pohjalliset on erityisesti muotoiltu kantapäille ja ne tarjoavat hyötyjä moniin eri tarpeisiin. Kantapään pohjalliset esimerkiksi ehkäisevät luupiikin ja muiden kantapääkipujen muodostumista, minkä lisäksi niiden avulla voi pienentää jalkojen keskinäistä pituuseroa. 

Artikkelinumero: 411

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.