Kantakupit (2 kpl)

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kantakupit (2 kpl)

Pehmeät ja mukavat kantakupit, jotka sopivat kaikkiin jalkoihin. Pohjalliset tarjoavat erinomaisen lievityksen kantapäihin kohdistuvalle kuormitukselle ja ne ehkäisevät erilaisten vaivojen, kuten luupiikin, muodostumista. Kantakupit lievittävät kantapäiden kuormitusta ja ehkäisevät kantapää- ja polvivaivoja.


Tarjoavat vaimennusta kantapäille

Lievittävät kantapääkipuja

Ehkäisevät vaivoja

Sopivat kaikkiin kenkiin

Korkealaatuiset


Iskunvaimennusta tarjoavat kantakupit

Kantakuppien ergonominen koveruus kantapäiden ympärillä tarjoaa tukea jaloillesi. Kengissä, jotka luisuvat paikaltaan kantapäiden kohdalta, kantakupit toimivat tervetulleina vakauttavina täydennyksinä. Pohjallisissa on myös iskunvaimennuskyky, joka minimoi kehoon kohdistuvia rasittavia iskuja.

Lievittävät kantapääkipuja ja luupiikkiä

Kantakuppi on ainutlaatuinen apuvälinen sinulle, joka kärsit kantapääkivuista. Mikäli kärsit luupiikistä, nämä kantakupit tulevat todennäköisesti auttamaan sinua pääsemään nopeasti ja helposti eroon luupiikin aiheuttamasta kivusta.

Kantakupit kaikkiin kenkiin

Kantakupit on helppo asettaa erilaisiin kenkiin, niin juoksukenkiin kuin kauniisiin sandaaleihinkin. Kantakupissa on kangaspäällysteinen pehmeä pinta, joka ehkäisee kantapään hiertymiä. Pohjallisen silikonigeelistä valmistettu alaosa auttaa kuppia istumaan tukevasti paikallaan siten, ettei se pääse liukumaan kengässä. Pehmeä silikoniosio kantaluun alla ehkäisee ja lievittää luupiikkiä ja kantapääkipuja.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 489

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.