Kantakupit

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kantakupit 

Pari kantakuppeja (2 kpl). Kantakuppi on erinomainen pohjallinen, joka auttaa hoitamaan akillesjänteen tulehdusta, luupiikkiä tai muita kantapääkipuja. Kantakuppien muotoonruiskutettu kuviointi lievittää kantapäihin kohdistuvaa kuormitusta sekä ehkäisee kantapää- ja polvivaivojen muodostumista.


Kaksi kantakuppia

Iskuja vaimentava vaikutus

Helppokäyttöiset  

Helposti puhdistettavat


Kantapään pohjalliset kantapääkipuun

Kantakuppien käyttäminen vähentää kantapäävaivoja ja -kipua. Pohjallinen on valmistettu sataprosenttisesti silikonista ja siinä on ergonominen istuvuus. Kantakuppi on lähestulkoon painoton ja sopii erinomaisesti fyysisiin aktiviteetteihin. Pohjallinen sopii useimman kokoisiin ja tyyppisiin kenkiin. Materiaali on helposti puhdistettavaa, minkä ansiosta pohjallinen tulee säilyttämään neutraalin tuoksunsa myös käytön jälkeen.

Artikkelinumero: 064018

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.