Kantapään pohjallispaketti luupiikkiin (4 kpl)

Varastossa.

39.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Normaalihinta 54,65 €. Säästä 14,70 €.

Neljä tuotetta luupiikin vaivoista eroon pääsemiseen

Näiden tuotteiden avulla voit vähentää luupiikin aiheuttamaa kipua helpolla tavalla. Paketti sisältää neljä erilaista kantapään pohjallista, joita voidaan käyttää sekä kenkien kanssa ulkona että sisätiloissa.


Neljä paria luupiikkiä ehkäiseviä pohjallisia

Vähentävät kantapääkipua 

One-size – yksi koko sopii kaikille


Geelisukat kantapään vaimennuksella

Pari (2 kpl) pehmeitä ja mukavia sukkia, jotka lievittävät kantapäidesi kuormitusta. Sukkien kantaosissa on sisäänommellut geelityynyt tarjoamassa iskunvaimennusta ja vähentämässä kantapääkipuja. Sukat sekä hyväilevät että samalla pehmentävät kantapäitäsi. 

Kantapääsukat silikonia

Pari (2 kpl) pehmeitä, silikonigeelistä valmistettuja kantapääsuojia, jotka lievittävät jalkojesi kuormitusta seistessä tai kävellessä. Näitä suojia voi käyttää joko kenkien kanssa tai ilman ja ne ovat ihanteelliset esimerkiksi luupiikin tai kantapääkipujen lievittämiseen.

Pohjalliset luupiikkiin

Pari (2 kpl) luupiikkiin kehitettyjä pohjallisia, jotka sopivat kaikkiin kengänkokoihin. Pohjalliset on valmistettu sataprosenttisesta silikonista u-muotoillulla kuvioinnilla ja ne tarjoavat kantapäillesi miellyttävän pehmeän kosketuspinnan. Sopivat kaikenlaisiin kenkiin. 

Kantapään pohjalliset geeliä

Pari (2 kpl) pehmeitä ja mukavia pohjallisia sinulle, joka kärsit kantapääkivuista. Pohjalliset sopivat ihanteellisesti esimerkiksi luupiikkiin. Kantapään pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin tennareista urheilukenkiin ja saappaista työkenkiin. 

Artikkelinumero: 084001

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.