Sähkökäyttöinen kynsiviila

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas sähkökäyttöinen kynsiviila 

Tämän paristokäyttöisen kynsiviilan tilaamalla saat tulevaisuudessa aina kauniit kynnet helpolla tavalla. Kynsiviilassa on viisi erilaista työkalua manikyyrin ja pedikyyrin tekemiseen. Kynsiviila on tehokas ja helppokäyttöinen. Sopii yhtä hyvin niin kotikäyttöön kuin kauneushoitolaan.


Paristokäyttöinen kynsiviila

Tekee kynsistä täydelliset

Viisi viilapäätä

Helppokäyttöinen


Sisältää viisi viilapäätä

Tämän kynsiviilan tilatessasi mukana toimitetaan viisi erilaista viilapäätä, joiden avulla voit helposti ja kätevästi viilata, puhdistaa, hioa ja kiillottaa kyntesi täydellisiksi. Erilaisten kynsiviilojen välillä on helppo vaihtaa. 

Mukana toimitetaan nämä viilapäät:

1. Diamond Cone: Poistaa kuolleen ihon ja kovettumat
2. Small Grinding Cone: Kynsinauhoille
3. Emery Head: Tasoittaa, muotoilee ja veistää
4. Felt cone: Kiillottaa ja puhdistaa
5. Grinding Cone: Hioo kynnet

Kynsiviila toimii paristoilla 

SalonShaper toimii kahdella tavallisella AA-paristolla, jotka asetat sähkökäyttöiseen kynsiviilaan sen alaosasta. Mukana toimitetaan tuotteen sisällysluettelo ja kynsiviila toimitetaan kankaisessa säilytyspussissa. 

Artikkelinumero: NV-022

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.