Pedikyyrisetti (jalkojen kovettumiin)

Varastossa.

24.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkojen kovettumia ehkäisevä pedikyyrisetti

Eksklusiivinen, huippulaadukas pedikyyrisetti, joka sisältää kaikki tarvitsemasi välineet poistaaksesi kovettumat jaloista ja niiden alta. Pidät jalkasi raikkaina ja sileinä poistamalla niistä kovettumat kerran tai pari viikossa. Setti sisältää kynsisakset, jalkahöylän sekä kolme terävää jalkaveistä. 


Jalkojen kovettumien poistamiseen

Leikkaavat pois kuolleen ihon

Neljä erilaista työkalua

Erittäin tehokas setti


Poista kovettumat jalkojen alta 

Tämän pedikyyrisetin avulla voit helposti pitää jalkasi huippukunnossa. Jalkaveitset ovat neulanteräviä ja niiden avulla leikkaat pois kovettumat kantapäistä ja jalkojen alta. Setti sisältää myös pienen jalkahöylän, jota voit käyttää höylätäksesi loput kovettumista ilman, että leikkaisit ihoasi.

Lisäksi setti sisältää tehokkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kynsisakset, joita voit käyttää sekä varpaankynsien leikkaamiseen että katkenneiden kynsinauhojen poistamiseen.

Mukana eksklusiivinen säilytyslaukku 

Koko setti jalkojen kovettumiin suunnitelluilla työkaluilla toimitetaan eksklusiivisessa, tyylikkäässä ja korkealaatuisessa säilytyslaukussa. Ota setti mukaasi matkalle tai säilytä sitä kotisi kylpyhuoneen kaapissa. 


Artikkelinumero: FF-019

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.