Extrapitkät kynsisakset

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Extrapitkät kynsisakset

Nämä ovat kätevät kynsisakset, joissa on erityisen pitkä varsi, mikä tekee varpaankynsien leikkaamisesta erittäin helppoa. Kynsisaksissa on mukava kahva, johon mahtuvat etusormi, nimetön ja pikkusormi, mikä antaa enemmän voimaa itse leikkaushetkeen. Saksien varsi on 20 cm pituinen.


Kätevät käyttää

Varpaankynsien helppoon leikkaamiseen

Kynsisakset ovat 20 cm pituiset


Leikkaa varpaankynnet helpolla tavalla

Kynsisakset ovat taivutetut, mikä tarkoittaa, että pääset käsiksi jopa kaikkein hankalimpiin varpaankynsiin. Tämä kynsileikkuri on kehitetty erityisesti varpaiden kynsien leikkaamiseen – mutta sitä voidaan hyvin käyttää myös sormien kynsiin.

Voit leikata kyntesi myös raskauden tai selkäkivun yhteydessä

Varpaankynnet on helpompi leikata pidemmillä kynsisaksilla – vaikka sinulla olisi selkäkipuja tai vaikeuksia taivuttaa itseäsi alas esimerkiksi raskauden vuoksi. Kynsisaksissa on pidempi varsi kuin tavallisissa kynsisaksissa, mikä tarkoittaa, että saavutat varpaankyntesi jopa raskaana ollessasi.

Artikkelinumero: NV-044

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.