Kynsien vahvistaja halkeileville kynsille

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nopeasti tehoava Kynsien vahvistaja halkeileville kynsille


Korjaava SOS kynsien vahvistaja tarjoaa ammattimaista apua hauraille kynsille. Vahva kalsiumia, kollegeenia ja vitamiineja sisältävä koostumus imeytyy heikentyneeseen kynteen varmistaen, että se kovettuu, uudistuu ja tulee huomattavasti vastustuskykyisemmäksi vaurioita vastaan. Neutralisoi kynsien värjäymiä ja keltaisuutta. Käsittely uudistaa kynsien kunnon ja ulkonäön pitkäkestoisen hybridi-, akryyli- tai geelipohjaisten kynsilakkojen käytön jälkeen. 


Erinomainen tapa hoitaa kynsiä

Kosteuttaa kynsinauhoja

Vahvistaa kynsiä

Vältä kynsinauhojen halkeilua

Innovatiivinen koostumus


Tämän vuoksi kynsinauhat halkeilevat

Kynnet koostuvat keratiinista. Keratiinia on kehossa luonnollisesti, ja sen rakenne on erittäin tiivis, minkä vuoksi on tärkeää kosteuttaa kynsinauhoja, jotta ne eivät ala halkeilla. Kynsilakan tai vastaavien tuotteiden säännöllinen käyttö voi johtaa kynsien kulumiseen ja kuivumiseen, jolloin halkeilua esiintyy todennäköisemmin.


Sisältää 12 ml kynsien vahvistaja.

Artikkelinumero: NV-054

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.