Jalkaraspit (6 kpl)

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kuusi erilaista jalkaraspia

Kattava setti kuudella erilaisella työkalulla ja jalkaraspilla, joiden avulla jalkojen hoitaminen käy helposti ja mukavasti. Poista kovettunut ja kuollut iho sekä kovettumat jaloista helpolla tavalla. Sisältää jalkaraspin, jalkahöylän, kynsinauhaveitsen ja muita tarvikkeita jalkojenhoitoon. 


Kuusi erilaista jalkaraspia

Saa kauniit jalat helposti

Viilaa pois kuollut iho jaloista

Mukana toimitetaan kymmenen höyläpäätä


Kaikki tarvittava jalkojen höyläämiseen

Näillä jalkaraspeilla poistat kovan ihon ja halkeamat jalkojen alta nopeasti ja tehokkaasti. Huolehtimalla jaloistasi pidät ne pehmeinä ja sileinä ilman kovettumia. Jalkaraspit toimivat yhtä hyvin niin kotikäytössä kuin kauneushoitolassakin.

Kuusi jalkoja pehmentävää jalkaraspia

Ostaessasi tämän kuusi erilaista jalkaraspia sisältävän setin saat kaiken tarvitsemasi pitääksesi jalkasi hyvässä kunnossa. Setti sisältää muun muassa jalkaraspeja, höylän kovettuneelle iholle sekä kynsinauhaveitsen. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FF-002

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.