Kuoriva jalkavoide halkeileville kantapäille

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Perusteellisesti kosteuttava jalkavoide, irrottaa kuollutta ihoa

Poista kuollut iho kantapäistä, jalkojen alapinnalta ja varpaista helposti. Jalkavoide sisältää myös koostumuksen, joka ravitsee jalkojasi, kosteuttaen ja saaden aikaan sileän ja kauniin ihon. Kuorivan vaikutuksen ja perusteellisen kosteutuksen yhdistelmä tekee kuivista, halkeilevista ja ikävän näköisistä jaloista sileät ja pehmeät, poistaen niistä kuolleen ihon.


Kuoriva jalkavoide

Hankaa pois kovettumat

Kosteuttaa halkeilevia kantapäitä

Sisältää 100 ml


Nopea toimitus

Käyttämällä tätä kuorivaa jalkavoidetta vähennät jalkojesi kuivuutta ja poista kovan ja kuolleen ihon. Näet tuloksia nopeasti. Jalkasi tuntuvat pehmeämmiltä ja terveemmiltä eikä niissä ole kovettumia. 

Näin jalkavoidetta käytetään

Voitele ja hiero jalkoja tällä kuorivalla voiteella joka ilta ja anna sen sisällön imeytyä ihoon. Voit voidella jalat myös heti suihkun jälkeen, jolloin jalat ovat edelleen pehmeät ja kosteat. Hiero jalkoja voimakkain, pyörivin liikkein. 


Artikkelinumero: FK-074

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.