Jalkaraspi ja jalkahöylä

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaraspi ja jalkahöylä

Kaksi suosittua klassikkoa yhdessä ja samassa tuotteessa tekevät rumien kovettumien jaloista höyläämisestä helppoa puuhaa. Kovettumat on helppo irrottaa kerros kerrokselta ja jaloista tulee sileät ja pehmeät vain kymmenessä minuutissa. 


Poistaa kovettumat jaloista

Jalkahöylä ja jalkaraspi

Kymmenen ylimääräistä höyläpäätä

Helppokäyttöinen

Korkealaatuinen


Korkealaatuinen jalkahöylä

Tämä jalkahöylä on hygieeninen, vankka ja ammattimainen työkalu. Jalkahöylää voidaan käyttää yhtä hyvin niin kotikäytössä kuin kauneushoitolassa tehtävissä jalkahoidoissakin. Jaloistasi tulee pehmeät ja sileät vaivattomasti, kun höyläät pois kovettumat jalkojen alta. Mukana toimitetaan kymmenen ylimääräistä höyläpäätä. 

Hio jalat jalkaraspilla

Hiomalla jalat raspin karkealla pinnalla saat kovettumat pois helpolla tavalla. Tämä jalkaraspi toimii erityisen hyvin käytettäessä suihkun yhteydessä tai lämpimän jalkakylvyn jälkeen. 

Artikkelinumero: FF-011

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.