Jalkaraspi kovettumien poistoon

Varastossa.

11.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Höylää pois kovettumat jaloista

Tämän suositun klassikon avulla on helppo höylätä pois rumat kovettumat jalkojen alta. Voit poistaa kovettumat helposti kerros kerrokselta. Jaloistasi tulee sileät ja pehmeät kymmenessä minuutissa.


Poistaa kovettumat jaloista

Kymmenen lisäterää

Helppokäyttöinen

Korkealaatuinen


Korkealaatuinen jalkaraspi

Tämä jalkaraspi on hygieeninen, vankka ja ammattimainen työkalu. Jalkaraspia voidaan käyttää niin kotikäytössä kuin ammattilaisten tekemiin jalkahoitoihin kauneushoitolassa. Jaloistasi tulee pehmeät ja sileät helpolla tavalla höylätessäsi kovettumat pois jalkojesi alta. Mukana toimitetaan kymmenen lisäterää. 

Näin käytät jalkaraspia

Valmistele jalkasi jalkakylvyssä ennen tuotteen käyttöä. Aseta jalkaraspi tasaisesti kovettunutta ihoa vasten jalkojen alle. Vedä varovasti jalkaraspilla kovettumien päältä. Kovettumat irtoavat kerros kerrokselta sitä mukaa, kun höyläät niiden päältä. Hygieeninen ja tehokas työkalu, jota tulee käyttää varoen. Jalkaraspi on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Helppo pestä lämpimässä vedessä.

Artikkelinumero: FF-003

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.