Jalkaraspi ja -höylä

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Yhdistetty jalkaraspi ja jalkahöylä 

Tämä suosittu klassikko tekee kovettumien höyläämisestä jalkojen alta vaivatonta puuhaa. Irrotat sillä kovettumat helposti kerros kerrokselta. Jaloistasi tulee sileät ja pehmeät kymmenessä minuutissa.


Jalkaraspi ja jalkahöylä

Poistaa kovettumat jaloista

Kymmenen ylimääräistä höyläpäätä

Mukana toimitetaan eksklusiivinen laatikko

Korkealaatuinen


Korkealaatuinen jalkaraspi 

Tämä jalkaraspi on hygieeninen, vankka ja ammattimainen työkalu paksun ja kuolleen ihon poistamiseen jaloista. Jalkaraspia voidaan käyttää yhtä hyvin niin kotikäytössä kuin kauneushoitolassa tehtävissä jalkahoidoissakin. Jaloistasi tulee pehmeät ja sileät vaivattomasti, kun höyläät pois kovettumat jalkojen alta. Mukana toimitetaan kymmenen ylimääräistä höyläpäätä.

Jalkahöylä kovettumille 

Jos käytät liian ahtaita kenkiä tai jalkineita, jotka muusta syystä painavat jalkoja, jalkoihin voi muodostua nopeasti kovettumia. Kun jalkojen iho kovettuu ja paksuuntuu, jalkoihin muodostuu kovettumia. Jalkahöylän avulla poistat kovettumat jaloista helpolla tavalla.

Näin käytät jalkaraspia

Valmistele jalat mielellään jalkakylvyssä ennen jalkaraspin käyttöä. Aseta jalkaraspi tasaisesti jalkojen alla olevaa kovettunutta ihoa vasten. Vedä sillä varovasti kovettumien yli jalkojen alla. Kovettumat tulevat kuoriutumaan kerros kerrokselta sitä mukaa, kun vedät jalkaraspia niiden päällä. Tämä on hygieeninen ja tehokas työkalu, jota tulee käyttää varovaisuutta noudattaen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pestään helposti lämpimällä vedellä. 

Artikkelinumero: FF-007

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.