Sähkökäyttöinen jalkaraspi

14.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tilaa sähkökäyttöinen jalkaraspi

Tehokas sähkökäyttöinen jalkaraspi, joka poistaa tehokkaasti kovettumat ja halkeamat kantapäistäsi, varpaistasi ja jalkapohjistasi. Käsittelemällä jalkojasi muutaman kerran viikossa jalat muuttuvat sileiksi, pehmeiksi ja kauniiksi nopeasti ja helposti.


Poista kovettumat jaloista helpolla tavalla

Tehokas ja kätevä jalkaraspi

Toimii kahdella AA-paristolla

Mukana toimitetaan kaksi vaihdettavaa hiomapäätä


Kätevä sähkökäyttöinen jalkaraspi

Tämä on suosittu sähkökäyttöinen jalkaraspi, jonka avulla voit tehokkaasti poistaa kovan ihon varovaisilla, pyörivillä liikkeillä. Jalkaraspin hiomapää sisältää karkeita timanttikristalleja. Se antaa optimaalisen kuorinnan ja erittäin tyydyttävän lopputuloksen. Tuote tekee jaloistasi pehmeät ja sileät. Lisäksi tuote ehkäisee halkeamien muodostumista jalkoihin. Mukana toimitetaan kaksi vaihdettavaa hiomapäätä. 


Artikkelinumero: FF-016

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.