Roller hierontaan

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Roller hierontaan

Tämä hierontaan kehitetty roller on helppokäyttöinen ja sen ansiosta saavutat aristavat lihakset joka puolelta kehoa. Voit käyttää roller-mallista hierontalaitetta sekä jalkahierontaan että säärien tai vaikkapa selän hierontaan! 


Roller hierontaan

Jalkojen ja säärien hierontaan

Selkähierontaan

Verenkiertoa parantava


Rentoutusta aristaville lihaksille

Rullaa hierontaan kehitettyä rolleria aristavien lihastesi päällä ja saat syvän ja ihanan hieronnan, joka stimuloi kehosi verenkiertoa. Hemmottele itseäsi rentoutuksella ja hieronnalla joka ilta. Voit käyttää rolleria joko vaatteiden päällä tai suoraan iholle.

Halutessasi lisätä hieronnan stimulointia voit lämmittää rollerin lämpimässä vedessä tai halutessasi myös jäähdyttää sen pakkasessa ennen käyttöä. Voit tietysti käyttää rolleria myös yhdessä hierontaöljyn kanssa, sillä tuote voidaan pestä haalealla saippuavedellä. 


Artikkelinumero: FV-031

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.