Jalkahieronta (matto) ylellinen

Varastossa.

22.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Matto jalkahierontaominaisuudella

Anna jaloillesi ihana hieronta ja vähennä kipua tämän upean jalkahierontamaton avulla. Nyt erityisen suurena mallina, joten saat erityisen paljon hierontaa.


Matto jalkahierontaominaisuudella

Vähentää kipua jaloissa

Parantaa verenkiertoa

Vähentää jännitystä

Nopea toimitus


Hierontaa jaloillesi

Me käytämme jalkojamme joka päivä, ja ylikuormittuneet jalat voivat aiheuttaa kipua, jännityksiä ja väsymyksen tunnetta. Käytä tilaisuus hyväksesi ja osoita jaloillesi hieman enemmän huolenpitoa tämän jalkahierontamaton avulla. Se poistaa jännityksiä jaloista, auttaa lihaksia rentoutumaan ja saa kehoon aikaan miellyttävän ja rauhallisen tunteen.


Hierontamattoa on helppoa käyttää

Mattoa on helppoa käyttää, ja se onnistuu esimerkiksi televisiota katsellessa. Viisitoista minuuttia päivässä riittää, jotta jalkasi voivat hyvin. Hierontamatto sisältää yhdeksänkymmentä eri väristä kiveä, ja voit laittaa jalkasi matossa olevien jalanjälkien kohdalle tai vapaasti maton toiselle sivulle. Jalkojen hieronta onnistuu polkemalla, kääntelemällä ja painamalla jalkoja kiviä varten. Tämän avulla verenkierto vilkastuu ja jalkojen jännitys ja kiputilat vähenevät. Matto ei ole paristokäyttöinen, vaan se tarjoaa luonnollisen stimulaation jaloille.

Artikkelinumero: FV-022

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.