Vaelluskengät hike (vihreä)

Varastossa.

54.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vaelluskengät hike (vihreä)

Vaelluskenkä on suunniteltu maksimoimaan mukavuutesi myös pisimmillä vaelluksilla. Paksun, iskunvaimentavan pohjan avulla, joka seuraa jalkasi luonnollisia liikkeitä, nämä kengät mahdollistavat kokopäivän vaellukset ilman, että jalkasi väsyvät tai kipeytyvät.

Joustava pohja mukautuu vaihtelevaan maastoon, mikä tekee kävelystä miellyttävämpää ja luonnollisempaa.


Mukavat vaelluskengät

Hyvän pidon tarjoava joustava pohja

Hengittävä tekstiili

Mukava istuvuus

100% vaellustunnelma


Kestävä pohja hyvällä pidolla

Vaelluskengän lujatekoinen pohja tarjoaa poikkeuksellisen pidon, joka on ihanteellinen sekä metsämaastoon että märkien kivien sekä kuivien, pölyisten polkujen varalle. Pohjan kestävä materiaali on suunniteltu kestämään useita vuodenaikoja, mikä tekee kengistä luotettavan kumppanin seikkailuissasi.

Pito varmistaa, että voit kävellä turvallisesti sekä irtonaisella että jyrkällä alustalla, mikä vähentää liukastumisen ja kaatumisen riskiä.

Hengittävä tekstiili ilmarei'illä

Ollessasi vaeltamassa kuumassa kesäauringossa tai kosteassa ilmastossa, kenkien hengittävä tekstiili pitää jalkasi kuivina ja mukavina. Tekstiilin ilmareiät tehostavat lämmön ja kosteuden poistumista, mikä on elintärkeää rakkojen ja muiden mukavuusongelmien ehkäisemiseksi. Kun kiipeät aurinkoiselle vuoristopolulle tai vaellat sumuisessa metsässä, nämä kengät auttavat pitämään jalkasi viileinä ja raikkaina, mikä tekee vaelluksestasi nautinnollisemman.

Vaelluskenkä Hike tarjoaa sinulle kestävän ja toiminnallisen kengän, joka on samalla poikkeuksellisen mukava kaikenlaisille vaelluksille. Tämä kenkä on täydellinen kumppani aktiiviselle ja ulkoilusta kiinnostuneelle henkilölle, joka arvostaa laatua ja mukavuutta jokapäiväisessä seikkailussaan. Anna jaloillesi niiden ansaitsema mukavuus ja suoja parilla Vaelluskenkä Hike.

Artikkelinumero: SP-040

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.