Vaelluskengät hike (musta)

Varastossa.

54.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukavat vaelluskengät

Nämä vaelluskengät on suunniteltu lisäämään mukavuuttasi pitkillä vaelluksilla. Paksun ja iskunvaimentavan pohjan avulla, joka mukautuu jalkasi liikkeisiin, voit vaeltaa koko päivän tuntematta väsymystä tai kipua jaloissasi.

Pohja on joustava ja sopeutuu hyvin erilaisiin alustoihin, mikä tekee kävelystä miellyttävämpää ja luonnollisempaa.


Mukavat vaelluskengät

Säädettävä pohja tehokkaalla pidolla

Hengittävä tekstiili

Mukava istuvuus

Aito vaelluskokemus


Kestävä pohja hyvällä pidolla

Vaelluskenkien kestävä pohja tarjoaa erinomaisen pidon, joka soveltuu täydellisesti vaihteleviin maastoihin, kosteista kallioista kuiviin, pölyisiin polkuihin. Pohjan kestävä materiaali on suunniteltu kestämään useita vuodenaikoja, mikä tekee kengistä luotettavan valinnan seikkailuihisi.

Pohjan pito takaa turvallisuuden sekä löysillä että jyrkillä rinteillä, mikä vähentää liukastumisonnettomuuksien riskiä.

Tekstiili hengitysaukoilla

Kuumina kesäpäivinä tai kosteissa ilmastoissa kenkien hengittävä tekstiili pitää jalkasi kuivina ja mukavina. Tekstiilin hengitysaukot tehostavat lämmön ja kosteuden poistoa, mikä on kriittistä rakkojen ja muiden epämukavuuksien ehkäisemiseksi. Olipa kyseessä huipun valloitus aurinkoisella vuorenpolulla tai vaellus sumuisessa metsässä, nämä kengät auttavat pitämään jalkasi viileinä ja raikkaina, mikä tekee vaelluksestasi nautinnollisemman.

Vaelluskenkä Hike tarjoaa sinulle kestävän ja toiminnallisen kengän, joka on samalla poikkeuksellisen mukava kaikenlaisille vaelluksille. Nämä kengät ovat täydellinen kumppani aktiiviselle ja luontoa rakastavalle henkilölle, joka arvostaa laatua ja mukavuutta seikkailurikkaassa elämässään. Hemmottele jalkojasi niiden ansaitsemalla mukavuudella ja suojalla parilla Vaelluskenkä Hike.

Artikkelinumero: SP-039

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.