Vaelluskengät hike (harmaa)

Varastossa.

49.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vaelluskengät hike (harmaa)

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi vaellus ilman jalkojen kipua jälkikäteen? Meidän vaelluskengällämme se on mahdollista. Kiitos kengän paksun ja iskunvaimentavan pohjan, joka toimii sopusoinnussa jalan liikkeiden kanssa, voit nyt nauttia kokopäivän vaelluksista ilman epämukavuutta.

Miten se sitten toimii? Pohjan materiaali ja rakenne on suunniteltu lieventämään iskuja ja seuraamaan jalan luonnollista muotoa ja liikekuvioita, mikä johtaa vähentyneeseen väsymykseen ja kipuun.Mukavat vaelluskengät

Säädettävä pohja erinomaisella pidolla

Ventiloiva tekstiili

Täydellinen istuvuus

100% vaellustunnelma


Kestävä pohja hyvällä pidolla

Miksi hyvä pito on tärkeää? Kuvittele vaeltavasi alueella, jossa on märkiä kallioita tai yli kuivia, pölyisiä polkuja. Vaelluskenkämme kestävä pohja tarjoaa poikkeuksellista pitoa juuri tällaisiin tilanteisiin. Materiaalin kestävyys takaa, että kengät ovat luotettava osa varustustasi kausi toisensa jälkeen. Voit luottaa siihen, että pito vähentää liukastumisen ja kaatumisen riskiä sekä löysillä että jyrkillä alustoilla.

Pohjan joustavuus on tärkeä ominaisuus. Se mukautuu sujuvasti erilaisiin maastotyyppeihin. Oletko polulla, joka reunustetaan löysillä kivillä tai pehmeällä metsäpolulla? Ei hätää, pohja muokkaa muotoaan tarjoten mukavan ja vakavan kävelyn riippumatta alustasta.

Tekstiili ilmarei'illä

Mitä tapahtuu jaloillesi, kun vaellat lämpimissä tai kosteissa olosuhteissa? Kenkämme on varustettu hengittävällä tekstiilillä, joka ei ole vain mukava vaan myös käytännöllinen. Tekstiilin ilmareiät tuulettavat tehokkaasti ylimääräistä lämpöä ja kosteutta pois, mikä on välttämätöntä välttääkseen rakot ja muut yleiset ongelmat pitkillä vaelluksilla. Olitpa sitten aurinkoisella vuoristopolulla tai vaeltamassa sumuisessa metsässä, nämä kengät auttavat pitämään jalkasi viileinä ja kuivina, mikä kohottaa kokonaisvaltaista vaelluskokemustasi.

Valitsemalla Vaelluskenkä Hike saat kengän, joka ei ole vain kestävä ja toiminnallinen, vaan tarjoaa myös poikkeuksellista mukavuutta kaikenlaisille vaelluksille. Tämä kenkä on täydellinen kumppani aktiiviselle ja luontoa rakastavalle henkilölle, joka asettaa etusijalle laadun ja mukavuuden ulkoiluseikkailuissaan. Hemmottele jalkojasi niiden ansaitsemalla mukavuudella ja suojalla parilla Vaelluskenkä Hike.

Artikkelinumero: SP-041

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.