Uimakengät lapsille (sininen)

Varastossa.

13.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukavat ja turvalliset lasten uimakengät

Kesä ja aurinko pitkine ranta-päivineen! Nämä uimakengät on erityisesti suunniteltu lapsille ja ne on tehty tarjoamaan optimaalinen suoja ja mukavuus lasten jalkoille vesileikeissä.

Uimakengillä vanhemmat voivat olla varmoja, että heidän lastensa jalat ovat suojattuja vammoilta estämällä heitä astumasta teräviin esineisiin rannan hiekassa tai vesirajan alapuolella.


Uimakengät, jotka suojaavat jalkoja

Vältä viillot terävistä kivistä

Mukavat ja helpot laittaa jalkaan

Hyvä laatu

Toimitus 1-2 päivässä


1. Uimakengät tarjoavat suojaa teräviä esineitä vastaan

Yksi lasten uimakenkien suurimmista eduista on suoja, jonka ne tarjoavat teräviä esineitä vastaan, jotka voivat olla piilossa hiekassa tai vedessä. Kestävällä ja tiiviillä pohjalla varustetut uimakengät pitävät lapsen jalat turvassa viilloilta ja muilta epämiellyttäviltä vammoilta, jotka voivat johtua lasista, simpukoista tai kivistä. Vanhemmat voivat rentoutua ja antaa lastensa leikkiä vapaasti vedessä, ilman huolta onnettomuuksista.

2. Liukumaton suunnittelu

Lasten uimakengät on suunniteltu pitävillä pohjilla estämään liukastumista märillä pinnoilla. Tämä tarjoaa lisäturvaa ja vakautta, kun lapset juoksevat tai leikkivät vedessä ja sen ympärillä. Riippumatta siitä, onko se uima-altaalla, rannalla tai vesipuistossa, vanhemmat voivat olla varmoja, että heidän lapsillaan on parempi pito ja pienempi riski liukastua ja loukkaantua.

3. Mukavuus

Lasten uimakengät on valmistettu kevyistä ja joustavista materiaaleista, jotka mahdollistavat mukavan istuvuuden ja liikkumisvapauden pienille jaloille. Ne ovat helppoja laittaa päälle ja ottaa pois, mikä tekee niistä täydelliset nopeisiin vaatteidenvaihtoihin uima-altaalla tai rannalla. Hengittävä muotoilu estää myös ylikuumenemista tai kosteutta, joka voi aiheuttaa epämukavuutta lapsille.

4. Kestävyys

Lasten uimakengät on suunniteltu kestämään ja vastustamaan veden ja auringon vaikutusta. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät intensiivistä käyttöä ja säännöllistä kosketusta veden kanssa. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että uimakengät kestävät pitkään ja kestävät aktiivisen lapsen asettamat rasitukset.

Tilaa uimakengät nopealla toimituksella

Uimakenkien liukumaton muotoilu tarjoaa lisävakautta ja turvallisuutta lapsille, kun he leikkivät vedessä ja sen ympärillä. Pitoa parantavat pohjat vähentävät liukastumisriskiä ja mahdollistavat lasten juoksemisen ja leikkimisen vapaasti ilman, että heidän tarvitsee huolehtia kaatumisesta ja loukkaantumisesta.

Uimakengät on myös suunniteltu lasten mukavuus mielessä. Ne ovat kevyitä, joustavia ja tarjoavat mukavan istuvuuden, joka ei rajoita lasten liikkumisvapautta. Hengittävä muotoilu estää ylikuumenemista ja kosteutta, jolloin lapset voivat nauttia vesitoiminnoistaan ilman epämukavuutta.

Koot: 
Uimakengät on valmistettu joustavasta ja venyvästä materiaalista. Jos olet kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. 

Artikkelinumero: SP-028

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.