Rantakengät basic (vihreät)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Rantakengät suojaavat jalkojasi

Nämä rantakengät tarjoavat hyvän suojan jalkapohjillesi uinnin ajaksi. Ne jalassasi vältyt astumasta paljain jaloin teräviin simpukankuoriin ja suojaat jalkasi vedenpinnan alapuolella piilossa olevilta kiviltä ja roskilta. Näitä rantakenkiä käyttämällä voit tuntea olosi turvalliseksi ihania rantapäiviä viettäessäsi.

Katso kaikki uimakengät täältä


Suojaavat rantakengät

Välty terävien simpukoiden ja kivien raapimiselta

Mukavat ja kevyet

Laadukkaat


Kiviltä, roskilta ja simpukankuorilta suojaavat rantakengät

Näitä uimakenkiä uintireissuillasi käyttämällä minimoit riskin astua teräviin kiviin ja simpukankuoriin sekä lasinsiruihin ja muihin roskiin uimassa ollessasi. Lisäksi vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla – etenkin keskikesän päivinä Välimeren rannoilla. Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huolettomasti, kesäpäivistä nauttien. 

Artikkelinumero: 617

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.