Siniset sisätohvelit (raidalliset)

219.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Siniset sisätohvelit (raidalliset)

Raidalliset, pehmeät tohvelit sisäkäyttöön. Pehmeästä puuvillasta valmistettu vuori tarjoaa jalkoja lämmittävää lisämukavuutta. Sisätohveleissa on pyöristetty kärki ja slip on -malli, minkä ansiosta niihin on helppo ja miellyttävä upottaa jalat ulkona vietetyn päivän päätteeksi. Katso kaikki sisätohvelit täältä.


Tohvelit sisäkäyttöön

Puuvillavuoratut

Lämmittävät jalkoja


Vuoratut sisätohvelit

Tohveleiden vuori on valmistettu puuvillasta, mikä tuo niihin erittäin pehmeän ja lämmittävän tunnun. Puuvillakangas tekee myös tohveleista kevyet ja antaa jalkojen hengittää. Nämä sisätohvelit sopivat täydellisesti kylmempiin vuodenaikoihin ja niihin on uskomattoman mukava upottaa kylmät jalat. Tohvelit lämmittävät jalat nopeasti ja tarjoavat niille samalla pehmeän ja ihanan alustan.

Tossut ovat pienikokoiset, joten suosittelemme suurempaa kokoa.

Artikkelinumero: 718

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.