Sandaalit iskunvaimennuksella (vaaleanpunaiset)

249.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Iskuja vaimentavat, erittäin paksupohjaiset sandaalit (vaaleanpunaiset)

Pehmeät, iskuja vaimentavat ja ergonomisesti muotoillut kevyet sandaalit. Näissä fantastisissa sandaaleissa jalkasi saavat juuri sen pehmeän, ihanan ja iskuja vaimentavan mukavuuden, minkä ne ansaitsevatkin pitkien, ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen. 


Iskuja vaimentavat sandaalit

Erittäin pehmeät pohjat

Mukavat ja kevyet

Välty jalkojen väsymiseltä ja kivuilta

Vedenkestävät ja pestävät


Pehmeää iskunvaimennusta väsyneille jaloille

Näistä sandaaleista tulee jalkojesi parhaat ystävät jo muutaman tunnin käytön jälkeen. Näitä pehmeitä sandaaleita käyttäessäsi tulet tuntemaan tukevan tunteen ja saat lievitystä aristaville ja väsyneille jaloille siten, ettet enää halua käyttää muita kenkiä. Täydelliset käytettäviksi koko päivän ajan sekä sisällä että ulkona, niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa.

Kevyet sandaalit pehmeää EVA-materiaalia

Sandaalit on valmistettu EVA-vaahtomuovista, joka muotoutuu jalkojesi mukaan tarjoten täydellisen istuvuuden sekä parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen jaloillesi jalat sisäänsä sulkevalla tunnulla. Sandaalit ovat tyylikkäät ja ne sopivat yhtä hyvin niin sisätohveleiksi kuin ulkokäyttöön. Sandaaleissa on liukumattomat pohjat, joten niitä voi käyttää sekä kosteilla että kuivilla alustoilla.

Näissä ergonomisesti muotoilluissa kevyissä sandaaleissa on erittäin paksut pohjat sinulle, joka haluat sandaaleiltasi tavanomaista parempaa tukea ja iskunvaimennusta. Täydellinen valinta, jos sinulla on taipumusta jalkakipuihin ja jalkojen väsymiseen pitkien tavallisissa kengissä tai sandaaleissa vietettyjen päivien jälkeen.

Katso tuote-esittely pehmeistä sandaaleistamme:

Artikkelinumero: 801

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.