Iskunvaimentavat flipflopit (pinkki)

Varastossa.

22.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Flipflopit mukavaa kesää varten

Tunnet varmasti tunteen. Ihania kesäpäiviä auringossa, vapaa-aikaa - ja liian kovat flipflopit, joissa sauma hankaa varpaiden välissä. Mutta ratkaisu on yhtä ihana ja yksinkertainen kuin vapaat lomapäivät heinäkuussa!

Nämä pinkit flipflopit eivät ole vain tyylikkäät ja elegantit, vaan myös uskomattoman mukavat käyttää. Et koskaan halua ottaa niitä pois! Niiden erittäin pehmeä ja iskua vaimentava EVA-pohja vähentää jalkojen kipua ja epämukavuutta jokaisella askeleella. 


Uskomattoman pehmeät ja mukavat

Täydelliset kesäpäiville

Antaa sinulle leijuvan tunteen jokaisella askeleella

Suojaa jalkapohjiasi

Sopii täydellisesti jalkoihisi


Uskomattoman pehmeät ja mukavat

Näiden flipfloppien korkealaatuinen EVA-materiaali tekee niistä pehmeät ja mukavat käyttää. Ne antavat sinulle leijuvan tunteen jokaisella askeleella ja suojaavat jalkapohjiasi. Täydelliset kesäpäiville, voit kävellä tai juosta ilman kipua ja epämukavuutta, riippumatta siitä, missä olet. Olitpa sitten kävelemässä puutarhasi nurmikolla, hiekkatiellä kesämökilläsi, kuumalla rannalla Välimerellä tai kallioilla länsirannikolla, nämä flipflopit antavat jaloillesi sen huolenpidon ja rakkauden, jonka ne ansaitsevat.

KokoFlipflop-pituus
Koko 36-3723 senttimetriä
Koko 38-3924 senttimetriä
Koko 40-4125 senttimetriä
Artikkelinumero: TO-027

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.