Harmaat sandaalit (pehmeäkantaiset)

Varastossa.

31.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Harmaat, pehmeäkantaiset tohvelit

Ihastuttavan pehmeät sandaalit, joiden ansiosta tunnet käveleväsi ikään kuin pilven päällä jokaisella askeleella. Nämä pehmeät ja ihanat sandaalit sopivat sinulle, joka haluat erittäin hyvän iskunvaimennuksen kantapäillesi.

Nämä ovat täydelliset kesäsandaalit myös sinulle, joka kärsit luupiikistä, mutta haluat kuitenkin voida käyttää jalkojenmyötäisiä sandaaleita. Sandaalit ovat vedenkestävät ja ne sopivat käyttöön sekä sitä- että ulkotiloissa.


Erittäin hyvä iskunvaimennus kantapäille

Erittäin pehmeät ja ihanat

Ergonomiset ja kevyet

Vedenkestävät ja helposti pestävät


Pehmeät sandaalit erinomaisella mukavuudella kantapäille

Sandaaleissa on pehmeät tyynyt kantapäiden alla antamassa ihanan iskuja vaimentavan vaikutuksen kantapäille. Nämä ergonomisesti muotoillut, kevyet sandaalit on lisäksi varustettu lisätuella jalkaholveille ja kantapäille.

Superpehmeät, kevyet ja kesäiset sandaalit jalkaholvin ja kantapään tuella sopivat myös sinulle, jolla on luupiikki ja korkea jalkaholvi. Toimivat yhtä hyvin niin sisätohveleina kuin sandaaleina, ja miksei myös uimasandaaleina!


KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 40-41
25 senttimetriä
Koko 42-43
25,5 senttimetriä
Koko 44-45
27,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 794

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.