Iskunvaimentavat flipflopit (vihreä)

Varastossa.

21.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vihreät flipflopit ihanalle kesälle

Tunnistat varmasti tunteen. Ihana kesäpäivä auringonpaisteessa, vapaapäivä - ja aivan liian kovat flipflopit, joiden sauma hiertää varpaiden välissä. Mutta ratkaisu on yhtä ihana ja yksinkertainen kuin heinäkuun lomapäivät!

Nämä vihreät flipflopit eivät ole vain tyylikkäät ja elegantit, vaan myös uskomattoman mukavat käyttää. Et halua koskaan ottaa niitä pois! Niiden superpehmeä ja iskua vaimentava EVA-pohja vähentää kipua ja epämukavuutta jaloistasi jokaisella askeleella.


Uskomattoman pehmeät ja mukavat

Täydelliset kesäpäiviin

Antaa sinulle leijuvan tunteen jokaisella askeleella

Suojaavat jalkapohjiasi

Istuvat täydellisesti jalkoihin


Superpehmeät ja mukavat flipflopit kesään

Flipflopit on valmistettu korkealaatuisesta EVA-materiaalista, mikä tekee niistä pehmeät ja mukavat käyttää. Voit kävellä tai juosta ilman kipua ja epämukavuutta riippumatta siitä, missä olet. Näillä flipflopeilla annat jaloillesi ansaitsemansa huolenpidon ja rakkauden.

Iskunvaimentavat flipflopit, jotka suojaavat jalkapohjiasi

Nämä flipflopit antavat leijuvan tunteen jokaisella askeleella ja suojaavat jalkapohjiasi. Upean iskunvaimennuksen ansiosta voit kävellä rannalla tai kierrellä kaupungilla tuntematta kipua. Jalkasi tuntuvat kevyiltä kuin sulka, ja nautit jokaisesta askeleesta.

Ajaton ja leikkisä vihreä väri

Nämä flipflopit ovat vihreät - väri ei ole vain kaunis, vaan myös ajaton. Se on täydellinen väri yhdistettäväksi kesäasuihisi ja antamaan sinulle ultimaattisen tyylikkään ilmeen. Anna jaloillesi parasta hoitoa, mitä ne ansaitsevat näillä flipflopeilla, ja tunne ero sekä mukavuudessa että tyylissä.

KokoFlipflop-pituus
Koko 36-3723 senttimetriä
Koko 38-3924 senttimetriä
Koko 40-4125 senttimetriä
Artikkelinumero: TO-028

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.