Pohjallinen (pehmeä kantatyyny)

Varastossa.

27.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Erityisen pehmeät sisäpohjat kantapehmusteella

Kärsitkö kantakivusta? Haluatko tuntea pehmeän, miellyttävän tunteen joka askeleella? Nämä upeat sisäpohjat sisältävät erityisen pehmeän tyynyn kantapäiden alla, mikä antaa ihanaa tunnetta joka askeleella. 

Sisäpohjia voidaan käyttää sekä työkengissä että arkikengissä, joita käytät joka päivä. Vältä kipua jalkojen alla ja tunne olosi mukavaksi joka askeleella näiden erittäin pehmeiden sisäpohjien avulla.


Sisäpohja kantapehmusteella

Pehmeä ja iskunvaimentava

Sopii useimpiin kenkätyyppeihin

Säädettävä koko

Nopea toimitus


Erityinen iskunvaimentava kantapehmuste

Näissä sisäpohjissa on erityisen pehmeä ja iskunvaimentava kantapehmuste. Pehmeä tyyny kantapään alla antaa ihanaa iskunvaimennusta ja vähentää kipua kantapäissä. Sisäpohjaa voidaan myös käyttää lievittämään vaivaisenluun ja muiden kantapäiden kipua aiheuttavien syiden oireita kävellessä tai seistessä.

Asiakkaiden suosikki 

Nämä sisäpohjat ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa ja ovat yksi parhaiten myyvistä tuotteistamme kantapään ongelmien, kuten vaivaisenluun ja kantakivun, hoidossa. Scandifootsin sisäpohjat antavat pehmeän ja miellyttävän tunteen joka askeleella.

Kengän kokoVähintään.Enintään.
34–3719,5 cm22 cm
38–4123 cm26 cm
42–4526 cm29 cm


* Kaikki sisäpohjamme ovat leikattavissa. Säädä sisäpohja oikeaan kokoon leikkaamalla se tavallisilla saksilla yllä olevan kokotaulukon mukaan.

Materiaali: 100% PU-vaahtoa

Artikkelinumero: SI-058

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.