Pohjalliset luupiikkiin (lapsille)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset luupiikkiin lapsille

Pehmeät ja miellyttävät kantapään pohjalliset ehkäisevät lasten luupiikkiä ja muita kantapään kiputiloja. Pohjalliset tarjoavat jaloille vakautta jokaisella askeleella ja sopivat kaikenlaisiin kenkiin.


Vähentää kantapäähän kohdistuvaa kipua 

Mukautettu lapsille

Itsekiinnittyvät


Pohjallinen kantapään kiputiloihin

Käyttäessäsi näitä pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia, kantapäälle tarkoitettuja pohjallisia luupiikin aiheuttama kipu vähenee välittömästi. Pohjalliset on valmistettu 100-prosenttisesti silikonista ja niissä on u-muotoinen kuviointi. 

Miellyttävät kantapään pohjalliset

Pohjalliset sopivat erinomaisesti lapsille, jotka kokevat kipua kantapäissä ja tarvitsevat lisätukea kantapäälle. Niitä voidaan käyttää sekä arkena että urheiluaktiviteettien aikana, ja ne sopivat useimpiin eri tyyppisiin kenkiin. Pohjalliset on valmistettu silikonista ja niissä oleva u-kuviointi tarjoaa mukavuutta kantapäille. Ne lievittävät luupiikin ja muiden kiputilojen aiheuttamaa särkyä ja epämukavuutta kantapäissä keventämällä kantapään alapuolelle kohdistuvaa kuormitusta. Kantapään pohjallisia on helppo käyttää – ne laitetaan lapsen kenkiin, joissa ne pysyvät paikoillaan koko päivän ajan. 

Artikkelinumero: HI-023

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.