Korottavat pohjalliset (6 cm)

19.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Korottavat pohjalliset (6 cm)

Saa jopa 6 senttimetriä enemmän pituutta näiden fiksujen ja mukavien kantapään pohjallisten avulla. Voit päättää lisäkorkeuden itse 3,5:n ja 6 senttimetrin väliltä ilman, että muut huomaavat sinun käyttävän pohjallisia.


Saa kuusi senttimetriä enemmän pituutta

Mukavat pohjalliset

Sopivat useimpiin kenkiin

Sekä naisille että miehille


Saa kuusi senttimetriä enemmän pituutta

Kengän pohjallisen korkeus on 3,5 senttimetriä kantapään kohdalta, ja voit laittaa yhden tai kaksi kappaletta yhteen, jotka muodostavat 2,5 senttimetrin korkeuden, joten yhtäkkiä olet saanut kuusi senttimetriä lisää pituutta. Lisäpohjallisten paikalleen laittaminen ja poistaminen on helppoa, eivätkä muut huomaa sinun käyttävän niitä. Täydellinen valinta silloin, kun haluat olla hieman pitempi, mutta korkokengät eivät tunnu sopivilta sinulle.

Näitä pohjallisia voi käyttää kaikenlaisissa kengissä, myös työkengissä ja saappaissa.

Artikkelinumero: SI-070

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.